DIN NYA KUNSKAPSPLATTFORM

20 DAGAR LIVE FÖR ARBETSSÖKANDE

Några av Sveriges absolut främsta experter inom LinkedIn, mindset, försäljning och idégenerering hjälper dig under 20 digitala livetillfällen att komma ut på arbetsmarknaden. Värde ca 50 000 kr.

Några av Sveriges absolut främsta experter inom LinkedIn, mindset, försäljning och idégenerering hjälper dig under 20 digitala livetillfällen att komma ut på arbetsmarknaden. Värde ca 50 000 kr.

Först till kvarn – max 500 deltagare

4.7

4.7/5

baserat på förra årets deltagarbetyg med nästan 500 deltagare

OPEN TO WORK

För dig som arbetssökande

HUVUDPARTNERS

PARTNERS

LANDA DITT NÄSTA DRÖMJOBB

Succéutbildningen “Open To Work” är tillbaka! Självklart HELT KOSTNADSFRITT för dig som arbetssökande, men inte utan commitment!

Ett absolut krav är att du 100% VILL göra det som krävs, tillsammans med oss, för att landa ditt nästa jobb! Om du inte deltar så slänger du bort en möjlighet som garanterat kommer att ta dig närmare om inte hela vägen till ett nytt jobb.

Utbildningen går inte att köpa, men om det gick så hade priset varit över 50 000kr.

Anmäl dig direkt, innan det blir fullt.
Max 500 deltagare.

Förra gången i maj, så pratar siffrorna sitt tydliga språk. 500 registrerade deltagare och snittbetyget blev 4.77/5.0. Hela 57 personer återkopplade inom 6 veckor och berättade att utbildning/coaching haft en direkt avgörande faktor att fick ett nytt jobb!

Plus att majoriteten av deltagarna berättade om att de gick på fler och mer intressanta intervjuer.

Välkommen till något som du aldrig upplevt tidigare och vi garanterar att ge 100%! Nedan hittar du experterna som kommer hjälpa dig under utbildningen!

MÅNDAGAR

4 STEG TILL MARKNADEN

MICHEL LAPORTE GODORN

Måndagar kl 11:00 – 12:00 – Nov 1, 8, 15, 22

Spela videoklipp

Mitt mål är glasklart! Att alla som deltar skall få sitt drömjobb. Försäljning är inte längre något som gäller en viss grupp. Det är något som alla behöver förstå och praktisera för att ta sig fram på marknaden. Våren 2021 kom 57 personer ut i arbete. Det var varken övernaturliga krafter eller slumpen som låg bakom detta utan det var resultatet av att alla deltagare fick med sig 3 saker; kompetens, självförtroende och struktur. Det är precis det här vi skall göra igen. Är du redo – ja då har vi kommit 50% av resan! Varmt välkomna.

TISDAGAR

IDÈGENERERING

MAGDALENA BIBIK

Tisdagar kl. 11:00 – 12:00 – Nov 2, 9, 16, 23

Spela videoklipp

”Är du den man går till för nya idéer? Om inte, då ska det bli ett nöje att hjälpa dig att vässa dina idégenereringsskills – för oavsett vilka spännande utmaningar som väntar dig framöver, så kommer du behöva leverera tankar, idéer och förslag. Idégenerering handlar om så mycket mer än att ”uppfinna” något – i den här kursen lär du dig att se samband som inte alla ser och att tänka på flera sätt kring samma sak. Det är precis det bra idéer handlar om. Välkommen!”

Magdalena Bibik, Grundare bibik Co. AB

ONSDAGAR

LINKEDIN

PONTUS ROOS

Onsdagar kl 11:00 – 12:00 – Nov 3, 10, 17, 24

Spela videoklipp

”Med Hela Sverige Samlas och Open to work så har jag ett solklart mål. Att via LinkedIn få så många som möjligt att hitta nästa arbete. Vi har sett det under två gånger tidigare hur bra vi får det att fungera när alla som vi utbildar springer förbi rekryterarna eller hittar nya arbetat på ett helt annat sätt. Det här är skoj, givande och nu gör vi skillnad för de som längtar efter en ny tjänst. LinkedIn är magiskt bra på så många sätt!”

Pontus Roos, Grundare LinkedCoach

TORSDAGAR

RÄTT MINDSET

THERESE ALBRECHTSON

Torsdagar kl 11:00 – 12:00 – Nov 4, 11, 18, 25

Spela videoklipp

Vi är Europas mest stressade folk och det är bara en parameter som bidrar till att stressrelaterade besvär och psykiska ohälsa. Dessutom ska vi försöka leva upp till den perfekta drömvärld som alla visar upp i sociala medier. Therese hjälper oss att fokusera på verktygen till ett aktivt och tränat självledarskap, där vi tränar vår inre motivation även när livet inte är på topp. Therese Albrechtson är en av Sveriges mest populära föreläsare och har föreläst/modererat ca 1000 gånger i totalt 12 länder.
Therese Albrechtson, Föreläsare

FREDAGAR

I HUVUDET PÅ EN REKRYTERARE

HEMLIG GÄST

Fredagar kl 11:00 – 12:00 – Nov 5, 12, 19, 26

Vi lär dig HUR du når fram till företag som är på listorna

Du söker: Representera ett företag som når längre när olikheter bejakas. En plats som skapar utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Hur hittar du ett företag som walk the talk och bygger en kultur som inspirerar till samarbeta, dela med dig och lära sig tillsammans?

Vid rekrytering: Tydligt förstå dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka – och hur bidrar. Förklara varför du kommer att trivas, utvecklas och växa till den bästa versionen av dig själv. Dela med dig av dina idéer, din kreativitet och tankar. Beskriv hur du söker ett företag som letar efter drivna och smarta personer med intressanta bakgrunder som vill fortsätta utveckla deras kultur och kunderbjudande.

Har du någon fråga?

Du kan kontakta oss via mail genom att klicka på knappen nedan, eller välja en utav våra kontaktpersoner nedan! Samtliga mailadresser är utformade – förnamn @ helasverigesamlas.se

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig

Oliver Hertzman Kraft

Grundare

Teknikansvarig

Robert Bloom

Grundare

Sälj & affärsutveckling

Karin Kärneus Bloom

Grundare

Marknad & PR

Chris Pettersson

Grundare

Partnersamarbeten & Programledare

Viktor Klasson

Medgrundare

Webbutvecklare

Hawta Magid

Medgrundare

Kundansvarig

Oscar Valentin

Medgrundare

Säljansvarig

Anna Forsberg

Medgrundare

Ansvarig offentlig sektor

Andreas Jarlén

Videoproducent

Ulla-Lisa Thordén

Programledare

Isabelle Lindahl

Programledare